Децата на новото време

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (8 Votes)

 

Децата на новото време

 

 изтеглен файkrtistal

 

     Годината бе 1995-та - време, когато мнозина от нас усещаха разяждащо безпокойство в слънчевия сплит. Осемдесетте с върлия си материализъм току-що бяха отминали, а ние търсехме собствен смисъл и начини да направим нещо добро за света. Настъпваше началото на нов духовен ренесанс, тъй като бяхме започнали да се вглеждаме в себе си, където всъщност се криеха отговорите и удовлетворението.

       Със всичките противоречия, незнание, неопитност , липса на информация, се заговори за нов тип явление, нова генерацияили за т.наречените :‘‘Кристални деца‘‘.

         Кои са кристалните деца?

Първото нещо, което прави впечатление у кристалните деца (ще ги наричам и само „кристалите"), са техните очи - огромни, проницателни и мъдри не за възрастта им. Те се впиват хипнотично и разсъбличат до голо душата ви, за да видят истинския й образ.

   Навярно сте забелязали, че това е „нова порода" човеци, интензивно населяваща планетата ни напоследък. Те са благи, очарователни и всепрощаващи. Тези нови труженици на светлината - към дадения момент от новородени до седемгодишни - не приличат на дошлите преди тях. Съвършени в много отношения, те задават посоката, в която се движи човечеството... А тя е положителна!

   Малко по-големите деца (от 7 до 25 години), тъй наречените „индигови", имат някои общи характеристики  с  кристалните.  И двете поколения притежават изострена чувствителност и медиумни способности, както и важна житейска мисия. Различават се основно по темперамент. Индиговите са воини по дух, тъй като колективното им предназначение е да изкоренят старите вярвания, които повече не ни вършат работа. Те идват на Земята, за да разклатят основите на опорочените правителствени, образователни и правни системи. Ето защо децата-индиго се раждат с буен нрав и пламенна решителност в сърцата.

Възрастните, които се съпротивляват на промяната и се придържат към установените норми, често не разбират малките индиго, а им поставят абсурдни диагнози като синдром на дефицит на вниманието с хиперактивност (ADHD - Attention Deficit Hyperactivity Disorder) или синдром на дефицит на вниманието (ADD - Attention Deficit Hyperactivity Disorder). За съжаление, щом бъдат подложени на някакво „лечение", тези деца загубват своята прекрасна чувствителност, духовните си дарби и воински устрем.

   За разлика от индиговите, кристалните деца изглеждат безкрайно щастливи и спокойни. Те, естествено, също избухват понякога, но като цяло са много по-склонни да прощават и са истински добросърдечни. Пионерската работа, извършена преди тях, им е несъмнено от полза. Защото децата-индиго поеха напред с мачете в ръка, изсичайки всичко, изгубило еволюционен смисъл, и им дадоха възможност да ги следват по разчистените пътища на един по-сигурен и безопасен свят.

   Тези две поколения бяха знаково именувани като „индигови" и „кристални" заради цветовете и излъчването на енергийното си поле. Индиговите деца имат много индигово-синьо в аурите си, Можем да ги познаем по следното:

•           в повечето случаи са родени през 1995-та или по-късно;

•           имат големи изразителни очи;

•           като личности са магнетични;

•           изключително сърдечни;

•           проговарят късно;

•           притежават изумителен музикален слух - може да пропеят, преди да проговорят;

•           за да общуват,  използват телепатичните  си способности и собствен жестомимичен език;

•           случва се да им поставят диагноза „аутизъм" или синдром на Аспержер (Синдромът на Аспержер е по-мек вариант на аутистично разстройство, изразяващ се в социална изолация и ексцентрично поведение в ранна възраст, съпроводено с нарушения в двустранното социално общуване, невербалната комуникация, артикулацията и моториката, както и с наличието на тясна сфера от натрапливи интереси. - Б.пр.);

 

   За разлика от индиговите, кристалните деца изглеждат безкрайно щастливи и спокойни. Те, естествено, също избухват понякога, но като цяло са много по-склонни да прощават и са истински добросърдечни. Пионерската работа, извършена преди тях, им е несъмнено от полза. Защото децата-индиго поеха напред с мачете в ръка, изсичайки всичко, изгубило еволюционен смисъл, и им дадоха възможност да ги следват по разчистените пътища на един по-сигурен и безопасен свят.

•           по характер са меки, нежни и обичливи;

•           всепрощаващи;

•           силно чувствителни и емпатични;

•           имат здрава връзка с природата и животните;

•           проявяват се като лечители;

•           интересуват се от кристали и камъни;

•           често говорят за ангели, духовни водачи и разказват спомени от минали животи;

•           отличават се с невероятна  артистичност и креативност;

•           предпочитат  вегетарианска  храна  и  сокове пред „нормалната" храна;

•           могат да са умели изследователи и катерачи с поразителен усет за равновесие.

Деца на новото хилядолетие

Следователно, няма място за чудене, че кристалните деца започнаха да пристигат именно през 1995-та. Те са били наясно, че възрастните са вече готови за тяхната висока вибрация и техния чист начин на живот. Броят на идващите на бял свят кристални деца продължава да расте. И с всяка година те са все по-развити и по-силни като индивиди и личности.

 

И дали сме запознати или не, дали вярваме или оборваме твърденията не учените, тези деца са предопределени да бъдат на този свят за да създават и правят добро. Те не са агресивни, не нападат и не искат страдание. Може би- не всички ние имаме нужда от много , много доброта, особено във времето в което живеем. Аз отчаяно вярвам , че ако е за добро- да бъде. Имаме нужда от човечност!


Прочети още:
 http://www.reikiforever.com/kristalnitje-djetsa/

Посетители

777633
Посетители в сайта 0
Гости в сайта 2

Търсене