Ти си истинско чудо

1 1 1 1 1 Rating 4.93 (68 Votes)

Ти си истинско чудо

 

 

Всяка секунда,  през която живеем е нова и неповторима за Вселената,  миг,  който няма да се върне.

А на какво учим децата си? Учим ги,  че две и две прави четири  и че Париж е столицата на Франция. А кога ще започнем да ги учим и на това,  какво представляват те самите?

Трябва да кажем на всеки от тях: знаеш ли какво си ти?Ти си истинско чудо. Ти си неповторим. При всичките изминали години не е имало дете като теб. С твоите крака,  ръце,  сръчни пръсти,  с начина,  по които се движиш.

Ти можеш да станеш Шекспир,  Микеланджело,  Бетовен,  имаш сили за всичко. Да,  да .  ти си истинско чудо!И когото пораснеш,  ще можеш ли да нараниш някого,  който също като теб е истинско чудо?

Ти трябва да работиш – ние всички трябва да работим,  за да направим света достоен за децата му.

 

 

Пабло Казалс

 

                                                                                                                                                                                                                                               

А вие, казахте ли днес колко необикновено е вашето дете? Как само то и никой друг не е способен да бъде толкова съвършен? Как виждате в него велик художник, в иначе ужасно непохватната му рисунка? Че без него живота ни нямаше да е същия, толкова красив и изпълнен със смисъл? Всъщност може би е достатъчно само да го прегърнете, за да почувства, че всъщност вие се нуждаете два пъти повече от него.Всъщност не е важно колко пъти, а как го казвате.Правете живота специален за децата си, провокирайте най- доброто от тях. Извадете на показ целият им потенциал, който имат. И тогава наистина света ще стане прекрасен, защото в него ще живеят нашите деца, които са с неповторими, защото ние, родителите поискахме така!

Посетители

117224
Посетители в сайта 0
Гости в сайта 5

Търсене