Калинка с боровинка

1 1 1 1 1 Rating 5.00 (16 Votes)

Калинка с боровинка

 

2013-03-15 15.47.35 

 

Весела калинка яла боровинка.

После бързо закрачи, че я чакат

куп задачи.

След вкусната закуска

цял ден ще препуска.

 

                                                          Теодора Дренчева

 

Никак не е лесно да си на 7, да се готвиш за училище и да пишеш стихотворение. Да но се случва. Всеки има нужда от своите „пет минутки слава”! И моите деца се справиха с това предизвикателство блестящо. Виждам във всяко едно стихотворение стремежа им да се докажат , че могат. Да и това е била целта ми.. да ги накарам да излязат от рамката на ежедневните задължения в детската градина.

За моята млада авторка мога да кажа, че никак не и беше трудно да бъде различна. Тя е такава от първия ден до днес. Нищо не се е променило освен, че „собственото и мнение”работи само в нейна полза и резултат е на лице. Радвам се,че точно това е моята Теди(кака Мадамска), малката голяма госпожица, която не успя да се справи(без разправия) с нито една закуска в детската градина, но за сметка на това нейната калинка”след вкусната закуска цял ден ще препуска.

Благодаря на Теди за старанието! За това, че на финалната права станахме приятелки.За това, че се старае толкова много в заниманията. За всичко, което прави. Но само за едно не се разбрахме…закуската Теди…чака те, съжалявам.

Посетители

777631
Посетители в сайта 0
Гости в сайта 6

Търсене